Nemme og super lækre saltede mandler

Jeg elsker både brændte, saltede og røgede mandler… især de hjemmelavede.

Som en stadt besluttede jeg mig for en uges tid siden, at jeg ville kaste mig ud i et forsøg på saltede mandler… Det blev en kæmpe succes, og her kommer den opskrift jeg brugte. Det er så nemt…

Jeg startede med at lave en lille portion med 200g. mandler, men den blev spist i løbet af 2 timer, så et par dage efter måtte jeg i gang igen, hvor jeg så lavede en større portion.

Ingredienser:

  • 100g. mandler med skal
  • 2 spsk. groft salt
  • 2dl. kogende vand
Det kogende vand tilsættes saltet, som så lige skal opløses inden mandlerne tilsættes. Lad mandlerne stå i vandet og trække i ca. 20 min, mens ovnen opvarmes til 150 grader. Lad mandlerne dryppe godt af, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem 15-20 min.

Mandlerne klar til at komme i ovnen
Et ikke alt for godt billede af mandlerne efter de er kommet på glas
Det var det…. så har man de lækreste saltede mandler… mums 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *