Så er det gang i juleforberedelserne

Det er muligt, at kalenderen stadig kun siger begyndelsen af november, og der er næsten 2 måneder til juleaften, men for os juleentusiaster og galde gør-det-selv folk, ja så er julen tæt på, og det gælder bare om at komme i gang med juleforberedelserne, hvis man da ikke allerede er godt i gang.

Jeg er selv så småt i gang, men vil jeg nå alt det jeg går og tumler med oppe i hovedet, ja så kan det nok godt komme til at knibe med tiden. jeg har trods alt stadig et fuldtidsarbejde, motion samt venner og familie der skal passes.

Jeg har dog her hen over efteråret fået indsamlet en del grankogler af forskellig slags, og de er nu ved at være tørre og klar til dekoration. En del er blevet malet med enten spraymaling eller alm. maling – billeder skal nok komme. I tankerne ved jeg også nogenlunde hvordan min adventsdekoration skal se ud og det samme med kalenderdekoration, hvor der dog stadig er en del uklarheder omkring farver og materialevalg. Lyset er dog købt. Et helt hvidt lys i 100% stearin, hvor på jeg med en 3D candle pen maler tallene fra 1-24.

Jeg er begyndt at lege lidt med perler (hvilket min mand hader….), og har fået lavet mig nogle små juleornamenter, som jeg i førset omgang tænker skal limes fast på manilamærker og bruges til til-og-fra kort. Her skal jeg også nok uploade nogle billeder.

Dette indlæg vil løbende blive opdateret inden for den nærmeste fremtid og derefter udbygget med blogindlæg om de forskellige større eller mindre juleprojekter.

Jeg kan ikke skjule det…. jeg ELSKER jul!

30. november: Så er der lavet adventsdekoration – se indlæg her>> og lidt pynt til vinduet med fyrretræsgrene fundet på en eng i nabolaget – se indlæg her>>

Del gerne

2 comments for “Så er det gang i juleforberedelserne

 1. 27/11/2015 at 6:46 pm

  Jeg elsker også jul og er færdig med at pynte op, købe gaver osv.
  Glæder mig til at se dine julerier. Og måske dine perler.

  God weekend og 1.søndag i advent 🙂

 2. Helena
  30/11/2015 at 9:17 am

  Også en lidt forsinket rigtig god 1. søndag i advent til dig. Håber ikke du er blæst væk.
  Vi mistede et drivhus, men heldigivis overlevede alle min udendørs julebelysning. Fordi jeg viste der var storm på vej i går har jeg udskudt at lave en juleopsætning med bla. gran, lys og kogler. Forhåbentlig får jeg lavet den i eftermiddag efter arbejde.
  Jeg er i fuld gang med at lave til-og-fra kort med perlepynt, og min plan er også at bruge det til julekort til venner og familie. Jeg er dog ikke nået så langt med det endnu.

  Flere billeder kommer på i løbet af dagen med div. juleforberedelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *