Adventsdekoration – uden brug af gran og ler

Jeg har med familiens adventsdekoration igen som med vores kalenderlys lavet en dekoration uden brug af ler og gran. En dekoration der tog 5 min. at lave – 4 lys på et ældre spejl og en pose blandede nødder. Noget jeg sætter pris på i en ellers travl december hvor hyggen nogen gange står lidt i skyggen af min perfektionisme og trang til at alt skal være perfekt. Noget der ikke går ret godt sammen med et fuldtidsarbejde, familieliv og motion. Jeg har ikke noget imod den traditionelle adventskrans, men jeg har de sidste mange år personligt selv foretrukket de mere simple med 4 lys på en tallerken, spejl, zinkfad eller lign. Dekorationen skal holde længe, og jeg kan også godt lidt, at jeg kan flytte rundt på den, og i år har jeg for første gang valgt at bruge nødder. Nogle gamle nogen jeg havde i skabet, som vist alligevel er blevet for gamle til at spise…

Adventsdekoration med brug af blandede nødder

Adventsdekoration med brug af blandede nødder

Adventsdekoration_2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *