Dejlig weekend er nu forbi

Et lille indlæg fra mig her på ugens sidste dag, lige inden jeg vil krybe til sengs…

Det har været en skøn weekend uden nogen forpligtelser til eksterne side. Jeg har faktisk ikke haft forladt min matrikel siden fredag eftermiddag hvor jeg måtte på apoteket efter pille til manden, indkøb af mad til grillen og så en lille løbetur lige inden aftensmaden.

I torsdags blev min kære mand opereret i sit knæ, som han har døjet lidt med i et godt stykke tid, så jeg har måttet agere handicaphjælper en stor del af weekenden. Det er nu gået meget godt, bl.a. har jeg slået græs, hvilket vist er første gang i mere end 8 år. Måske det var ved at være på tide…

Jeg har ikke fået lavet så meget videre på mine mange projekter, men i stedet har jeg nydt det super skønne solskinsvejr, fået luget lidt i haven og ellers hygget med familien på terrassen med lidt lækker kølig hvidvin og kød på grillen. Den første men absolutte ikke sidste grillaften i år. jeg elsker at grille… ikke mindst når vejret tillader, at man også kan indtage maden ude. heldigvis har vi en overdækket terrasse, så bare det ikke er alt for koldt, så kan vi sagtens sidde ude og spise.

Omkring mit projekt hævet jordbærbed…

Stenbed klar til jordbær...

Stenbed klar til jordbær…

Så er der godt nok ikke kommet jordbær i endnu, men jeg har fået fyldt op i hullerne næsten halvt op med store sten og fliserester fra dengang vi for et par år siden fik lagt ny indkørsel. Så slipper jeg for at skulle bruge så meget jord til hullerne, og jordbærplanterne skal alligevel ikke bruge så meget plads. Forhåbentlig får jeg flyttet dem i denne uge, også gerne inden det dårlige vejr kommer… nu synes jeg nemlig pludselig de begynder at snakke om sne og kulde hen mod næste weekend. Me not like!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *