Duft- og lysdekoration – Christmas Potpourri

Jeg har været i gang med at eksperimentere… Jeg har for længe siden set en dekoration eller potpourri-anretning med alt godt julens ingrediensliste – gran, nelliker, anis, gran, appelsin, kanel etc.

Jeg fik også lavet et glas med forskellige velduftende ingredienser, men jeg synes ikke rigtig det havde nogen duftende virkning, hvis ikke lige man direkte stak næsen ned i glasset. Så kom jeg på idéen med at bruge fyrfadslys, der kunne generere varme, og dermed hjælpe med at frigive nogle af alle de dejlige dufte. Eftersom det helst skulle være en brandsikker dekoration måtte jeg finde på et hylster af en slags, som fyrfadslyset kunne stå i samtidig med at det gerne skulle være i berøring med alle duft-ingredienserne.

Jeg håber billederne er forklaring nok… Jeg har dekorationen stående i vores entre, og lyset skal ikke være tændt mange minutter førend at der spreder sig en dejlig skøn juleagtig duft i hele entreen, og det er bare så skønt… Indtil videre min absolutte favorit dekoration/julepynt i år.

Duft- og lysdekoration - Christmas Potpourri

Duft- og lysdekoration
Christmas Potpurri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *