Juleforberedelser de sidste weekender før december

Jeg har så mange småprojekter jeg gerne vil nå over de næste to weekender, men tiden er knap… og med julens nærme kommer der også flere sociale arrangementer, så jeg må i gang med at lægge planer og lave lister, så jeg kan prioritere og komme julen i hu uden for meget stress og jag. Man skal selvfølgelig sige, at jeg vælger det selv, ingen tvinger mig til at elske jul og og gøre så meget ud af det. Det er helt mit eget valg, men samtidig nyder jeg jo også processen og forberedelserne, for mig er det også en del af julen og glæden ved jul. Alting med måde dog… det er tilladt også for mig at klippe en hæl og hugge en tå hist og pist… det bliver julen ikke mindre hyggelig og autentisk af… Jeg arbejder trods alt fuldtids, og har ikke uanede mængder af tid og energi, og en købe pebernød har vist aldrig skadet nogen… 😉

Nå nok det… hvad er det så af projekter jeg skal have færdiggjort her i november.

  • Adventsdekoration – fad med lys, kugler mv. Er stadig i ide-fasen.
  • Krans/collage af gamle julepostkort fra første del af det 20. århundrede
  • Engle, englevinder mv. lavet af gl. salme- og nodebøger (er indkøbt) både som udklip og decupage. Afventer en sending fra Creativ Company>> med nogle skabeloner til decupage.
  • Opstats med gran og et lystræ (den plejer jeg at lave>>)
  • Opstilling ude foran hoveddøren. Der er hængt julelys op, men der mangler lidt lidt mere…

Får jeg tid til mere og ikke nødvendigvis i november vil jeg i gang med at sy lidt igen. Jeg er ren novice, men fik sidste år syet lidt forskellige hjerter, hvilket jeg gerne vil fortsætte med i år evt. udvide med nogle stjerner.

Julebag skal jeg selvfølgelig også have gang i, men det bliver først et december projekt, og det er her købe pebernødderne kommer ind… Indtil jeg selv får bage, køber jeg mig til julebag, og det generer absolut ikke mit jule- eller husmoderhjerte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *