Julestjerner og julehjerter

Jeg har i år opdaget, at man nu kan få andre papirstrimler til at flette julestjerner med. Nu er det muligt at få mange forskellige mønstrede papirstrimler end de mere traditionelle røde, hvide guld og sølv strimler.

Jeg har været i Bog&Ide efter disse strimler (se billede), hvor jeg også købte papir til at flette julehjerter med. Det var også muligt at købe det tilsvarende papir til at lave kræmmerhuse med. De kostede kr. 29,95 for strimler til 12 hjerter, og det samme for materiale til 8 hjerter.

Jeg har fra pålidelige kilder også hørt, at man kan få mønstrede papirstrimler i Søstrene Grene, så én af dagene skal jeg lige en tur forbi min lokale butik.

Tips til indretning af hjem og bolig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *