Kählers jubilæumsvase har gjort min blog “populær”… i hvert fald næsten

Jeg har smilet lidt for mig selv her over det sidste stykke tid. Besøgstallet for min blog er steget gevaldigt og har den sidste måneds tid kunnet generere et besøgstal tæt på 4000, hvilket jeg synes er ret flot for sådan en amatør som mig, uden de store armbevægelser.

Det måtte undersøges lidt nærmere og forklaringen er fundet… Det er Kählervasen… den famøse vase, der har fået en del af landets kvinder til at gå helt amok.

Jeg har selv skrevet lidt om vasen, hvor jeg har bestilt den, er den er velankommet og hvor glad jeg er for den… Mangler faktisk kun at uploade et billede af den, men det kommer snart.

Jeg har været omkring Google Analytics og fundet frem til de søgeord folk har brugt og derved er kommet i forbindelse med min lille fritidsblog, og ordene ”Kähler”, ”jubilæum”, ”vase”, ”messing”, ”forudbestilling” etc. er nogle af de hyppigste søgeord her over den sidste måned.

Jeg er da selvfølgelig glad for, at folk har været omkring min side, men jeg er samtidig ked af, at de nok er blevet frygtelig skuffede… Jeg sælger desværre ingen jubilæumsvaser fra Kähler, ej heller kan jeg oplyse om steder hvor de ikke længere er udsolgt, og min egen er heller ikke til salg.

Til november går det løs igen, når den lille jubilæumsvase kommer på markedet. Jeg har ikke denne gang været hurtig nok ude, så jeg har ikke fået forudbestilt, så jeg må bag i køen med de fleste andre… forhåbentlig er jeg heldig. Sinnerup hvor jeg bestilte sidste gang, tager desværre ikke imod forudbestillinger denne gang, hvilket er lidt noget øv, for det gik så godt sidste gang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *