Denne ret er utrolig nem at lave og uden at det går ud over kvaliteten.
Ingredienser:
- 1 økologisk citron (skal være usprøjtet, da citronen skal bruges med skal)
- 1 porre
- Olivenolie
- 1 lille bundt rosmarin
- 3-4 fed hvidløg
- 1 kylling eller 3-400 g. kylling brystfiletter
- 1-1,5 l. hønsefond (evt. lavet på terninger)
- Salt og peber
Skær citronen i skiver og snit porren i mindre strimler. Steg dem i olien i en gryde sammen med rosmarinen og hvidløgsfedene med skal. Del kyllingen i 8-10 stykker og brun dem i en sauterpande. Kom derefter kyllingen over i gryden og hæl fond på til kyllingstykkerne er næsten dækket. Lad kyllingen simre under låg i ca. 50 min. (lidt mindre, hvis der bruges brystfiletter). Smag til med salt og peber.
Server kyllingen sammen med ris og/eller en god salat.
Billede kommer snarest!