Lækker kylling med ristet citron

Denne ret er utrolig nem at lave og uden at det går ud over kvaliteten.

Ingredienser:

  • 1 økologisk citron (skal være usprøjtet, da citronen skal bruges med skal)
  • 1 porre
  • Olivenolie
  • 1 lille bundt rosmarin
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 kylling eller 3-400 g. kylling brystfiletter
  • 1-1,5 l. hønsefond (evt. lavet på terninger)
  • Salt og peber
Skær citronen i skiver og snit porren i mindre strimler. Steg dem i olien i en gryde sammen med rosmarinen og hvidløgsfedene med skal. Del kyllingen i 8-10 stykker og brun dem i en sauterpande. Kom derefter kyllingen over i gryden og hæl fond på til kyllingstykkerne er næsten dækket. Lad kyllingen simre under låg i ca. 50 min. (lidt mindre, hvis der bruges brystfiletter). Smag til med salt og peber.
Server kyllingen sammen med ris og/eller en god salat.
Billede kommer snarest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *