Min lille samling af saltglaseret stentøj

Jeg er ret vild med saltglaseret stentøj specielt de så kendte grå kar/skåle med blåt motiv af forskellig slags. Her er vist en collage af noget af min samling, jeg har et par store krukker mere, men de står til pynt et sted, hvor de er svære at komme til sådan foto-mæssigt.
Beklager grumsetheden af billederne. Håber det alligevel er muligt at se, de mange forskellige anvendelsesmuligheder de har i boligen, og hvorfor jeg er så vild med dem.

Collage_saltglaseret krukker

 Ud over dem jeg har arvet, hvilket er de to krukker, der ikke er med på billedet, og så den store krukke med planten, så har prisen ligget fra omkring 10,- for det lille saltkar op til kr. 100,- for den store (den blev pruttet lidt ned i pris af manden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *