Nem og hurtig dessert lavet med friske jordbær og vaniljeskyr

Jeg elsker desserter og gerne af de nemme slags. Dette er én af dem…

Jordbærdessert med vaniljeskyr

Jordbærdessert med vaniljeskyr

Friskplukkede jordbær toppet med vaniljeskyr blandet med kaffefløde for at holde fedtprocenten lidt nede og så alligevel få lidt af den cremede flødesmag. Jeg er ret vild med Arlas vaniljeskyr>>. Den har en lækkerblød konsistens og det føles ikke som om, at man har spist kridt bagefter (sådan synes jeg tit det føles med skyr, da den ofte er meget tør i det). Når jeg bruger vaniljeskyr plejer jeg næsten altid at fortynde den lidt med et andet mejeriprodukt, da vanillesmagen ellers kan blive lidt for kraftigt.

Til denne dessert kan alt slags frugt bruges. Ristede æbler i tern, drysset med kanel, lidt sukker og rosiner vil også fungere rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *