Opstilling på bakke med karafler og siffonflaske

Bakke, karafler, siffonflaske
Bakke med karafler og siffonflaske

Denne simple opstilling har jeg haft stående i årevis. Jeg vil gerne have et par nye karafler og gerne af ældre dato, så måske det er nogle af de ting jeg vil gå på jagt efter hen over foråret.
Siffonflaksen virker ikke, men som pynte genstand elsker jeg den. Den er købt billigt i en loppefundsforetning for snart 10 år siden til ikke så mange penge. Forretningen eksisterer desværre ikke mere.
De tørrede blomster er fra min mands brystbuket til vores bryllup.

Jeg har rigtig mange linseforme i forskellige faconer, og de er rigtig gode til fyrfadslys, og som pynt på spisebordet, når der skal dækkes op til gæster. Sådan en opstilling her kan nemt laves af alle og til ikke mange penge. Start ud med et par karafler og et eller flere ældre glas, der kan altid “bygges til” eller skiftes ud i udstillingen.

Tips til indretning af hjem og bolig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *