Pynt til jul med kugler – Christmas Decorations with ornaments

Jeg elsker julekugler. Jeg kan ikke få nok… hvert år kommer der flere kugler til samlingen både til juletræet og til pynt rundt om i huset.

Neden for er det muligt at se nogle af de mange forskellige måder jeg bruger julekugler på i dekorationen af mit og min families hjem.

Simple Christmas Decoration Julekugler_dekoration Christmas decoration_4

 

Christmas decoration with ornaments Billedet her ovenover viser bl.a., hvordan jeg bruger troldegrene til dekoration. De er spraymalet hvide og jeg bruger dem både til jul og påske med hver sin slags pynt selvfølgelig… 😉

Som toppen på værket har jeg taget alle de julekugler vi skal have på juletræet og puttet i en kurv på gulvet i stuen. Der står de så og pynter gennem hele december og er så klar til at komme på juletræet når vi når tæt på den 24. december.

Billede vil snart være at finde her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *