Så blev det endelig fredag…

Jeg har ikke noget imod hverdage, men jeg elsker weekender…

Der kan jeg slappe af, sove længe, være kreativ og være ekstra meget sammen med venner og familie…

Denne weekend tegner vejret ikke til at blive alt for godt, men derfor kan man godt være kreativ… og jeg har så mange projekter på tegnebrædtet, at jeg har arbejde nok til resten af året… Mit projekt have kommer jeg nok ikke så langt med i denne weekend, men jeg har dog nogle spirer, der skal plantes om i nogle større bøtter. Heldigvis er vores terrasse overdækket, så jeg kan gøre det i tørvejr og uden at alting blæser væk.

Af andre projekter kan nævnes:

  • Slibning og maling af kommode
  • Hækle små studenterhuer
  • Forsøge at lave en froset jordbær kage/isdessert
  • Rengøring og oprydning
  • Skal til fødselsdag og muligvis en tur til Aarhus på kærestehygge søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *