Smoothies

Min datter og jeg elsker smoothies og vi har flere forskellige opskrifter som vi skifter imellem, nogle med og nogle uden mælkeprodukter.

Smoothie med ananas, jordbær og æblejuice

Tag et højt glas og fyld det 2/3 op med frosne jordbær. Tag ananas fra dåse (gerne dem der kommer skåret i små stykker) og fyld glasset den sidste 1/3. Til sidst fyldes op med æblejuice til glasset er næsten helt fyldt.
Det hele blændes til en ensartet masse og den er nu klar til at drikke.
Sundere kan det vist ikke blive, og kan sagtes drikkes af mælkeallergikere. Fordi der bruges frosne jordbær er den dejlig cremet og det er derfor ikke nødvendigt at bruge isterninger.

Smoothie med jordbær, banan, yoghurt (A38, ymer eller lign.) og evt. lidt frugtjuice

Fyld et glas ½ op med frosne jordbær og frosne bananstykker. Dernæst kommes der det valgte mælkeprodukt i alt efter smag og hvad der er i køleskabet. Sidst men ikke mindst suplleres der med lidt juice også her efter eget valg. Det gør smoothien lidt tyndere og giver en dejlig frisk smag. Afhængig af mælkeproduktet kan der tilsættes lidt vanilje og sukker eller sødemiddel, men prøv dig frem…

Jordbær kan købes frosne, men bananerne må man lave selv. Så næste gang der ligger en ensom lidt brun banan tilbage i frugtskålen, så skær den i stykker og frys dem ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *