Til påske – fake chokoladeharer

Jeg har altid syntes, at det påskepynt man kunne købe har været kedeligt og gammeldags. Kedelige gips og plastikæg, tøjdyr formet som lam, ænder og harer etc. Ikke lige så opfindsomt som til jul.

Dybt inde i mit dækketøjsskab i stuen havde jeg to gipsharer eller kaniner stående i deres fineste pus… søde var de da, men ikke noget jeg ville sætte frem om foråret op til påske… Der skulle ske noget… Hvad elsker jeg som noget af det højeste i denne verden, og hvad kan man få meget af omkring påske… ja nemlig… chokolade… ikke mindst chokolade formet som æg og harer.

Mine to uinteressante harer skulle forvandles til chokoladeharer, godt nok ikke nogen man kunne spise, men de kunne i hvert fald lede tanken hen mod chokolade…

Jeg har desværre ikke fået taget et før-billede, men I kender alle de der gipsfigurer man kan købe alle steder her op til påske…. gab! Sådan så mine ud… og sådan her ser de ud efter først en omgang primer (manden havde en grå primer på lager i skuret), og så ikke mindst den brune chokoladefarve også fra spray (købt i Silvan til ca. kr. 80,-).

Chokolade kaniner

Jeg synes de er blevet ret fine… og jeg får lyst til chokolade, når jeg ser på dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *