Om Helenas-Univers.dk

Velkommen til mit lille kreative univers… Et websted hvor hobby og indretning møder loppefund, DIY, madlavning til hverdag og fest og meget meget mere.

Her vil du kunne inspiration til næsten alt inden for madlavning både til hverdag og fest, til de gode tider og til de mere magre af slagsen.

Der vil være inspiration til kreative sysler ikke mindst i relation til jul… jeg elsker jul (også selvom jeg ikke længere har mindreårige børn), samt inspiration til indretning rigtig gerne med brug af loppefund, genbrug og gør-det-selv rekvisitter af forskelligslags.

Håber der også er noget for dig…

Jeg blogger som privatperson og hvis jeg roser eller kritiserer et produkt er det udelukkende min egen holdning der kommer til syne. Jeg er på ingen måde betalt for at mene noget om noget…

Mig en morgen hvor jeg burde være blevet i min seng, snot forkølet og med en øm hals...

Mig en morgen hvor jeg burde være blevet i min seng, snot forkølet og med en øm hals…

Rent privat:
Jeg er sidst i 30’erne, bor sammen med min dejlige mand og og lige så dejlige datter på 19 år i Midtjylland i et ganske almindeligt rød-mixet murstens parcelhus, og til daglig arbejder jeg på VIA University College som fuldmægtig. Min fritid, ud over bloggen her og de kreative sysler, går med hygge sammen med venner og familie, en løbetur i ny og næ og camping… ja manden elsker camping, så vi kører nogle gange om året afsted på camping både indenlands og til udlandet… aller helst Italiens sol og varme. Muligvis kommer der senere en blog omkring specielt kør-selv-ferie både med og uden campingvogn på slæb, har efterhånden fået nogle års erfaring med den ferieform.

Det er tilladt at bruge billeder fra min blog, hvis der samtidig linkes til min blog og bloggen nævnes med navns nævnelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *