Billeder

Så har jeg været på kirkegården igen

For en lille måneds tid siden var jeg på Viborg Kirkegård i det smukke forårsvejr for at holde frokost. Nu har jeg så været af sted igen, og kirkegården var lige så smuk som sidst jeg var der.

Sidst jeg var der var rhododendronerne ikke sprunget ud, denne gang stod de i fuldt flor, hvilket desværre ikke er ret længe… det er ellers en af mine ynglings blomster, så jeg jeg kunne godt bruge, at de kunne stå i blomst hele sommeren over.

Frokost i det grønne version 2

Frokost i det grønne version 2

Kähler Omaggio jubilæumsvase messing

Opdatering 31/7-14… og jeg får den!
jeg har forudbestilt min via Sinnersup.dk og den er betalt og skulle eftersigende blive sendt i næste uge… Glæder mig. Kunne godt have tænkt mig, at den var lidt større, men mon ikke jeg finder en god plads til den alligevel…

Jeg vil have den!!!!!

www.kahlerdesign.com

www.kahlerdesign.com

Jeg er egentlig ikke den store Kähler fan, og selvom jeg selv har en af de så kendte stribede vaser (min er med grå striber), så er jeg faktisk ved at være lidt træt af dem… de er i følge min mening ved at være lidt slidte og overeksponerede, men…. ingen regel uden undtagelse.

Jeg er helt vild med denne, og selv jeg endnu ikke har set den IRL (kommer først til august), så må jeg bare ha’ den. Jeg synes den er helt vild flot og selvom den stadig er stribet, så er det et helt andet og mere glamourøst udtryk end de almindelige pastel- og neonfarver.

Man har på mange hjemmesider med salg af designvarer og øvrig interiør kunnet forudbestille vasen, men alle steder melder de nu udsolgt… øv 🙁

Nu må jeg vente til de kommer i butikkerne, og så håbe at de ikke er udsolgt, når jeg kommer forbi. De skulle kun udkomme i begrænset antal (limited edition som de selv kalder det), men hvor mange vaser det egentlig dækker over ved jeg ikke. Kähler laver den for at fejre, at det er 175 år siden, at den første vase blev lavet på deres værksted i Næstved.

Juleopstilling med snydegaver – Christmas decoration with fake presents

Dette er nem og billig julepynt og som samtidig fylder lidt i landskabet, og efter jul kan det meste bare smides ud og fylder altså ikke noget i julekasserne på loftet eller i kælderen.

Julepynt på gulv med snydegaver – Christmas decoration with fake presents

Jeg har indsamlet nogle kasser af forskellige størrelse, indkøbt noget billig julepapir til formålet. Gavebånd havde jeg i forvejen.

For mange år siden fik jeg tiltusket mig en gammel kaffesæk, som vi har brugt til at transportere gaver i, når vi ikke skulle være hjemme i julen. Den skulle selvfølgelig med i dekorationen. I bunden af sækken har jeg sat en lille skammel, som de tomme indpakkede gaver kan stå på. Så er der heller ikke behov for helt så mange gaver, for at få dekorationen til at se ud af noget.

Juleopstilling med snydegaver

Juleopstilling med snydegaver

Jeg synes selv det er blevet ret godt, og det har ikke kostet mange kroner, og det ser hyggeligt og festligt ud gennem hele julemåneden.