DIY – billede lavet til unik tavle

Jeg har mange projekter i støbeskeen her for foråret 2014. Skal jeg være realistisk bliver de nok ikke alle til noget, men lige netop dette projekt skal jeg have gang i.

Billede forvanlet til tavle

Billede forvanlet til tavle

Det er overkommeligt og helt unikt… ikke mindst i disse it-tider hvor alt er elektronisk, da er det bare hyggeligt med en gammeldagstavle som ikke kun behøver at blive brugt til indkøbs- eller huskelister.

Tavle brugt som dekorativt element

Tavle brugt som dekorativt element

Tavle med dekorativ tekst

Tavle med dekorativ tekst

Tavle med dekorativ pynt

Tavle med dekorativ pynt

Som det ses er der mange muligheder… Jeg mangler endnu at finde det perfekte billede til formålet, her er det jo størrelsen og rammen der tæller og ikke billedet i sig selv. Jo grimmere billedet er, jo billigere kan jeg forhåbentlig købe det…

Jeg holder jer opdateret…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *