Leg med Hama midi perler – Halloween pynt

Det er ved at være længe siden jeg sidst har lavet et opslag, og det er ikke fordi jeg ikke har været aktiv på den kreative front. Der har bare været så mange øvrige aktiviteter og arrangementer, at jeg ikke lige har haft tid og overskud til at opdatere bloggen. Det skal der nu rådes bod på, ikke mindst fordi Halloween og julen nærmer sig.

Første skrift på vejen er lidt Halloween pynt lavet med Hama midi perler. Ja man skulle tro det kun var for børn, hvilket det også er hvis du spørger min kære mand. Men det gør jeg ikke så! At hygge med perler er afstressende, meget mere end hækling er, hvor man kan tælle forkert og lave fejl, og måske først opdage det når det er for sent at redde… been there done that! At hygge med perler er hurtigt og nemt for både børn og voksne, og med de mange farver man kan købe i dag, ja så er der uanede muligheder i forhold til motiver.

Neden for er et udsnit af de ting jeg har lavet pt. til Halloween med Hama midi perler. Beklager billedkvaliteten, men de er taget med mobiltelefon oprindeligt til Instagram.

Halloween pynt med Hama midi perler

Halloween pynt med Hama midi perler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *