Faux zink bogstaver – zink look alike

Bogstaver i indretningen er blevet meget moderne og er at finde mange steder på nettet og i diverse indretnings- og interiørmagasiner.

Selv er jeg også ret vild med det, men dog ikke nok til at jeg vil investere adskillige hundrede kroner pr. bogstav, og dertil skal det selvfølgelig også lægges, at jeg jo er ret vild med gør-det-selv… hermed også det unikke der jo oftest følger med, når man forsøger at kreere noget selv…

Jeg har derfor for få penge indkøbt mig tre papmache bogstaver (forbogstaverne i familiens navne) på nettet hos Creativ Company til kr. 15,- pr. stk.

Papmache

mal papmache 

bogstav_01

 

Færdige_bogstaver

Jeg skal nok få beskrevet processen og brugen af hvilke materialer her én af dagene….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *