Flytning af emner relateret til sundhed og skønhed til ny blog

Jeg er i gang med at lave mig en ny blog, dog indtil videre med gammelt materiale.

For et år siden havde jeg tre blogs under blogspot, men efter jeg købte eget domæne slog jeg alle tre blogs sammen under én helenas-univers.dk. Nu har jeg dog besluttet mig for at dele dem lidt op igen. Denne blog kommer til at indeholde hus og hjem, dvs. mad, indretning, have, højtider mv. hvorimod min anden blog (subdomæne til denne blog), kommer til at indeholde alt vedr. sundhed og skønhed.

Jeg håber det gør det hele lidt mere overskueligt og mindre forvirrende, når man kigger på cloud-listen (mest anvendte tags).

Den nye blog er kommet op og køre, omend der stadig ligger noget arbejde foran mig  med at rettet til og få designet til at passe efter min smag og mit behov. Den nye blog hedder: http://sundogsmuk.helenas-univers.dk/

Håber I vil kigge forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *