Grillede peberfrugter som tilbehør til råstegte kartofler og en lækker nakkekotelet

Jeg elsker snack peberfrugter, og normalt plejer jeg bare at skære dem i tern eller strimler og bruge dem enten i en salt eller som sundt tilbehør til for- og eller hovedretter.

I går fik jeg dog pludselig lyst til at grille dem, hvilket jeg ikke selv har prøvet før. Det var meget nemt, og noget jeg kommer til at gøre jævnligt.Jeg er ikke i besiddelse af et gaskomfur og vores gasgrill var heller ikke lige klar til peberfrugter i går, så jeg måtte finde på noget andet. Flere steder på nettet kunne jeg læse, at man sagtens kan grille peberfrugter i ovnen, så det måtte afprøves. Det gik forbavsende nemt, selvom der lugtede lidt branket i køkkenet. Jeg puttede tre peberfrugter i en pose, hældte lidt chiliolie ved og fik dem gnedet godt ind, og så var de klar til en tur i ovnen.

Jeg havde tændt ovnen på 200 grader og selvfølgelig slået grillen til. Jeg vendte jævnligt peberfrugterne (det sved lidt i øjnene), og efter ca. 15 min. var de færdige.

Tre næsten færdige grillede peberfrugter

Jeg pakkede dem ind i sølvpapir og lagde dem i en frostpose for at køle af. Jeg havde ikke tid til at vente til de var helt kolde, så jeg gik i krig med at få skindet af dem, mens de stadig var lune, og det var ikke noget problem.

En lidt fedtet affære måske, men skindet kom af uden problemer… og jeg kunne skære dem i mindre stykker og bruge dem sammen med mine råstegte kartofler og gulerødder (krydret med olie, salt, peber og lidt frisk rosmarin).

Det var et rigtig dejligt måltid, og de grillede peberfrugter var en dejlig sød ingrediens, der gik rigtig godt sammen med råstegte kartofler og gulerødder. Kødet var her en grillet kotelet, men kunne lige så godt have været kylling, en hakkebøf etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *