Hasselnøddekonfekt

Juleklassiker fra Familien Lynggaard…

Ingredienser:

  • 150 g marcipan
  • 15 g hasselnødder
  • 18 hasselnødder til pynt
  • God kvalitetschokolade til overtræk
Læg nødderne i en 225 grader varm ovn indtil skallerne bliver mørke og sprækker.
Læg dem i et gammelt viskestykke og gnid godt indtil næsten alle skallerne er gnedet af. Det kan godt være lidt svært, men sidder der lidt tilbage, så kan detogså sagtens gå… Tag de pæneste nødder fra til pynt og hak resten.
Ælt marcipanen og de hakkede nødder sammen. Tril massen til en lille stang, der skæres i skiver. Skiverne kan rulles til kugler hvis det ønskes. Overtræk derefter stykkerne med smeltet chokolade og pynt dem med en hasselnød. Huske at smelte chokoladen over vandbad og absolut ingen vand må komme i chokoladen!!
Billede kommer!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *