Madam Blå smidt ud som gammelt jern

Opdatering den 18/10-2014

For nogle uger siden var jeg så heldig at få i endnu en Madam Blå sæbeskål (købt på nettet) til få penge. Begge mine sæbeskåle er nu at finde i køkkenvinduet med henholdsvis rosmarin og basilikum. Jeg synes det ser så pænt og hyggeligt ud. Mine svigermor er vist i besiddelse af lidt forskelligt madam blå, og det ser ud til, at hun har en soda skål, som jeg gerne må få. Det glæder jeg mig til. Jeg regner med, at den skal rumme timian, som også er et af mine favorit krydderier, og stå sammen med de to andre klar parat til madlavningen…

sæbeskåle med krydderurter

sæbeskåle med krydderurter

 

Gammelt indlæg:

Se hvad min mand reddede fra den visse død på vores lokale genbrugsstation…

Madam Blå sæbeskål

Havde vi været lidt hurtigere kunne vi muligvis også have reddet noget mere herunder en kande… øv øv… mit gamle genbrugshjerte bløder, når jeg ser og hører om folk der bare smider sådanne ting ud… Jeg ved godt, at det er åndsvagt, men sådan har jeg det altså… Der er så meget historie knyttet til de objekter, så når jeg ser en familie kyle disse ting med fuld kraft ind i containeren, ja så græder jeg lidt indvendigt. De kunne i det mindste have sat det i hallen på genbrugsstationen med alle de brugte ting som bliver sendt videre til genbrug (Blå Kors måske…)

Vi reddede i det mindste én ting som nu er kommet hjem til samlingen af Madam Blå (to kander, to randforme og en hulske). Jeg er ikke samler af alt Madam Blå, men jeg nyder de ting jeg har, og har faktisk længe ledt efter en sæbe- eller sodaskål i god stand… Nu er den kommet i hus og ganske gratis.

Jeg leder dog efter en af de Madam Blå kander der har en rimelig stor åbning for oven, så jeg kan bruge den som holder til grydesker/køkkenredskaber- faktisk kunne jeg godt bruge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *