Så er påskeferien 2014 ved at være slut…

… og ja der har været meget stille på bloggen, men jeg har holdt mig en dejlig lang og velfortjent påskeferie. At jeg har holdt fri fra bloggen er dog ikke det samme som, at jeg har holdt helt fri fra mine mange projekter. Det er dog ikke blevet til så meget, som jeg kunne have ønsket (jeg overvurderer altid mine egne evner og motivation før feriestart), men de første 6 dage af ferien gik med camping (ved Silkeborg), så der var jeg lovlig undskyldt…  Det var dejligt at komme lidt væk hjemmefra… ingen vasketøj, havearbejde og andre bekymringer og dårlig samvittighed over alt det man burde lave… Når man er på camping er der kun at nyde livet, gerne sammen med et glas vin eller en kold øl 🙂 Det er samvær og nærvær på en anden måde end hjemme i det store parcelhus på næsten 170m2 + kælder…

De sidste dage af ferien er gået med to påskeforkoster og én enkelt fødselsdag hos svigerfamilien. Nyder sammenkomster i familiens skød, elsker min familie omend det absolut ikke er den største af slagsen, men alle ved jo, at det ikke er størrelsen der tæller…

Vi er også så småt kommet i gang med renoveringen af det store indkøbte vitrineskab, som du kan læse mere om ved at klikke her>> (link er ikke klar endnu)

Haven har vi også taget et kig til, selvom der stadig er lang vej til prydhaven… To besøg på genbrugsstationen blev det dog til. på den ende af turene fik vi dog en lille fin ting med tilbage, hvilket jeg har beskrevet her>>

Blomsterne står i flor ude foran hoveddøren, dejligt at komme hjem til hver dag. Jeg har stort set altid pynt foran døren året rundt, det glæder mig og forhåbentlig også mine gæster. For mig er det en dejlig måde at byde gæster i huset velkommen. Jeg er ikke millionær, og lige præcis marts og april har været hårde… har simpelthen brugt alt for mange penge, så derfor var det nødvendigt med billige blomster og udsmykning. Det fandt jeg… Rhododendron til henholdsvis kr. 70,- for den store og kr. 50,- for den lille. Kr. 25,- for kedlen i genbrug (vist nok Brugtvareterminalen i Viby, Aarhus) og kr. 15,- for de fine små tete a tete.

Blomster foran hoveddøren

De pinseliljer man lige kan ane på billedet med kedlen er fra sidste år. De kom ud og stå i et hjørne på terrassen efter afblomstring med det formål for øje, at de skulle plantes ud i haven. Det skete aldrig, og for en måneds tid siden opdagede jeg dem fordi de var begyndt at spire… Nu står de i fuldt flor, og har for første gang i et år fået vand…
Det er genbrug!

Vi har her de sidste dage og så været i gang med at påbegynde et højbed på den ene af vores terrasser, hvor der gerne skal være masser af lækre jordbær når vi nå hen i juni måned…

Stenbed klar til jordbær...

Stenbed klar til jordbær…

 

Yderligere billeder og beskrivelser kommer snart her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *