Min lille samling af vin- og champagnekølere

For få måneder siden ejede jeg ikke hverken en vinkøler eller champagnespand (kært barn har mange navne), og nu har jeg tre.
Hvis du spørger min mand er det to for meget, men hvad ved han om det…

vinkølere

Vin- og champagnekølere

De har alle været billige, så jeg har ingen dårlig samvittighed over mine indkøb, der er stadig penge til at købe nogle gode flasker hvid- og mousserende vine, så de også kan blive brugt. Det kunne f.eks. være til en hyggelig grillaften på terrassen i gode venners selskab.

Alle tre er købt til billige penge på henholdsvis Herning Stumpemarked til kr. 80,- (den høje til venstre), Kirkens Korshær til 75,- (den høje til højre) og Danmission Genbrugsland til kr. 10,- (den lille foran). Alle har fået en omgang Brasso pudsemiddel, da ingen af dem var alt for kønne, da jeg fik dem hjem.

1 comment for “Min lille samling af vin- og champagnekølere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *