Utrolig nem adventsdekoration

Tid er der sjældent meget af i december, men kaldenerlys og adventskrans / adventsdekoration hører der nu til. For at undgå unødig stress og jag vælger jeg ofte de lidt nemmere løsninger, når det kommer til jule- og adventsdekorationer, men jeg synes ikke jeg går på kompromis med udseendet og skønheden… men det er selvfølgelig smag og behag.

Neden for er mit bud på en meget nem adventsdekoration, der tog under 15 min. at lave. To rør med julekugler, 4 adventslys og nogle små papirgaver.

Utrolig nem adventsdekoration

Nu har jeg brugt en aflang firkantet tallerken/fad, men andre år har jeg brugt et rustikt spejl pyntet med kugler, glas prismer og bloklys i forskellig størrelse… mulighederne er mange. En anden fordel ved disse enkle dekorationer er tiden, når de efter jul skal ryddes af vejen… det tager ikke mange minutter. Ingen ler og kedelig tørt gran…

Her er et billede af min søsters adventsdekoration, der også “bare” er lavet af lys på et fad og så pyntet med kogler, perler mv.

Tips til indretning af hjem og bolig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *