Gammel kasse brugt til opbevaring

Denne gamle kasse, der vist oprindeligt har været brugt til opbevaring af æg, har jeg fået af min mand, som han har erhvervet via sit arbejde, hvor den vist bare skulle smides ud. Sødt af ham at tænke på dejligesin kone og hendes samlergen og hang til loppefund… 😉

Jeg har ikke gjort noget ved kasse ud over at den er blevet støvet af, så det er jo et genbrugsprojekt, der ikke tager lang tid. Jeg synes det ser super hyggeligt, og med de lyse farver på både kassen og interiøret synes jeg der får et snert af gammel fransk romantik. Det er ikke en stil det præger mit hjem i udpræget grad, men lidt i små mængder synes jeg er fint, men det må bare ikke tage overhånd, så det går over og bliver pladder romantisk og pinligt for min mand at bo i…

kasse_collage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *