Lækker fedtfattig frugtsalat

Denne frugtsalat er trods lavt fedtindhold dejlig blød og lækker og føles lidt syndig… Den er ikke fedtfri, så selvfølgelig kan man ikke spise uanede mængder af den, hvis man er på slankekur, men den tillader en pæn potion…

Ingredienser:

  • Blandet frugt efter smag f.eks. appelsiner, ananas, æbler, bananer, vindruer mv. Ved brug af ananas og appelsiner (vandige frugter) kan det anvbefales at kombinere med f.eks. æbler og bananer, der er mere “tørre” idet, for at undgå at frugtsalaten bliver for våd og splattet.
  • Vanlilie yoghurt som f.eks. Arla cheasy vanilje 0,1% og Arla Cheasy Fraiche 5%. Ønskes en mere fedtfattig version kan der anvendes kvark eller Fromage Frais i stedet. I så fald bør der sødes med lidt sukker eller sødemiddel, da de varianter er mindre søde i smagen. Der er ikke noget specielt målingsforhold, det er smag og behag. Sidst jeg lavede den var forhold 2/3 yoghurt og 1/3 Cheasy Fraiche.
  • Ekstra (ikke nødvendigt): hakkede nødder f.eks. hassel- eller valnødder, rosiner og/elelr hakket chokolade
Lad frugten stå og dryppe lidt af i en si inden det bliver blandet med dressingen. Stil frugtsalaten i køleskab i mindst 30 min. så frugten og dressingen kan blandes og blive endnu mere lækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *