Så blev det fredag igen

Sidste fredag skrev jeg også et lille indlæg… et indlæg fyldt med gode intentioner om alle de ting jeg skulle have lavet i weekenden. Det blev desværre ikke til så meget, så jeg har forhåbninger til denne weekend ikke mindst fordi vejret skulle blive en smule bedre.

Jeg skal i gang med at male kommoden til soveværelset, nu har den stået på terrassen længe nok (som dog er overdækket), Jeg har i går hos Kirsten Korshær købt et ovalt spejl med hvid trækant til kr.50,- der skal hænge over kommoden.

Jeg har i en uges tid haft et godt øje til et vitrineskab også hos Kirkens Korshær, og i dag blev det midt…. jaaaa…. jeg får det dog først på onsdag. Jeg har været på deres hjemmeside og fundet et billede af møblet.

Vitrineskab Skabet er højt… over 2 meter, så det kommer til at gå næsten helt op til loftet i stuen. Tror måske det en gang har stået i en butik eller noget i den stil.

Når jeg får det hjem skal det males. bordpladen/hylden er meget slidt. Ved ikke helt om det skal males hvidt evt. med noget grå eller sort, der hvor der er udskæringer, eller om det skal males mørkegråt/sort udenpå og hvidt indeni, så glas og andet træder flot frem. Jeg er derfor gået lidt i tænkeboks, så jeg er sikker på at få taget det rigtige valg…

Opfølgning følger snarest.
Mon ikke også jeg skal lidt i haven,slået græs og have ryddet op på terrassen. Jeg har også lidt forskelligt af mine forkultiveringer der trænger til at blive plantet om, så det skal der også blive tid til. Billeder følger også der…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *